HÍREK

AZ ÉSZGSZ TÁJÉKOZTATÓJA A SZEPTEMBERI ÉTKEZÉSI DÍJ BEFIZETÉSÉRŐL

Az ÉSZGSZ teljes egészében áttért a 2023/2024-es tanévben a MultiSchool online rendelési felületen történő étkezés rendelés, befizetés, kezelés rendszerére.

Ezzel párhuzamosan készpénzes befizetési lehetőséget továbbra is biztosít székhelyén azoknak, akik nem tudják, vagy nem akarják használni az online rendelést, vagy nem tudnak, nem akarnak bankkártyával fizetni.

A 2024/2025-ös tanévkezdéskor a kollégiumi beköltözők számára sem biztosít helyszíni készpénzes befizetést, erre kizárólag az ÉSZGSZ székhelyén van lehetőség.

A befizetést, rendelést azzal kívánják segíteni, hogy a kollégiumi igénybe vevők részére kizárólag szeptember havi étkezés igénybe vételére a szokásos hónap 5-25. napja közötti program nyitvatartását augusztus hónapban kivételesen 05-28. napok közötti időszakra kitolják.

Akik az igénylő lapokat visszaküldik addig, új étkező esetében részükre automatikusan, a programban való igény rögzítését követően regisztrációs kódot küldenek, és a jelzett időtartamban előre tudnak fizetni. A már eddig is étkezők részére az online felülethez történő ismételt hozzáférést az igénylő lapok megküldése, és feldolgozása után tudják biztosítani.

Akik nem élnek az online rendelés lehetőségével, 2024. szeptember 02. és szeptember 03. napokon hosszított pénztári nyitvatartásban (7-17 óra között) be tudnak fizetni az ÉSZGSZ székhelyén, a 1134 Budapest, Róbert Károly krt. 49-51. szám alatti pénztárban, készpénzzel és bankkártyával egyaránt.

Aki ezzel a két befizetési lehetőséggel nem él, bármely hétköznapon be tud csatlakozni székhelyükön az étkezésbe készpénzes befizetéssel/bankkártyás fizetéssel a pénztári órákban, hétfőtől csütörtökig 8-14 óra között, vagy pénteken 8-12 óra között.

Átutalással vagy csekken történő fizetésre nincs lehetőség.

Az eszgsz.hu oldalon valamennyi étkezés befizetéssel, eljárásrenddel kapcsolatos intézkedés, útmutatás rendelkezésre áll.