HÍREK

Asztalitenisz házibajnokság

2023. április 24-én döntő mérkőzések zajlottak kollégiumunkban, melyek során megtudhattuk, ki a legjobb ping-pong játékos a kollégiumban. A sportág a tavalyihoz hasonlóan közkívánatra ezúttal is az asztalitenisz volt, de mivel kollégistáink közül nagyon sokan a biliárd tudásukat is szeretnék összemérni, a következő házibajnokságunk ősszel valószínűleg egy, a hétfői versenyhez hasonlóan színvonalas billiárdverseny lesz. 

A mostani (tavaszi) házibajnokság selejtezőit az előző hét kedden és csütörtökön tartottuk, mindkét napon a 3-3 legjobb versenyző került a hétfői döntőbe. A versenyt körmérkőzéses rendszerben rendeztük a DÖK segítségével, mindenki mindenkivel egy darab 21 pontig tartó mérkőzést játszott.

A hat legjobb versenyző közül a győztes végül Benkó Ádám lett hibátlan eredménnyel, a második helyezett a jövő nagy reménysége, Bokros Gergely, a bronzérmet pedig Mazula Arnold szerezte meg kiváló versenyzéssel.

Gratulálunk a győzteseknek, ők már meg is kapták a beígért oklevelet, a KARESZ-pontokat és csokit. KARESZ-pontot minden versenyző kapott, valamint a sport és a versenyzés élményével gazdagodott minden kedves induló, találkozzunk legközelebb is a biliárd házibajnokságon, hajrá 4K!

Oláh Árpád
sportért felelős nevelőtanár

További képek is megtekinthetők az alábbi fotóra kattintva: