HÍREK

Diákközgyűlés 2023

A Diákközgyűlés a tanév egyik legfontosabb eseménye, ahol a résztvevők gyakorolhatják demokratikus jogaikat, elmondhatják véleményüket, felszólalhatnak, kérdést intézhetnek a kollégium vezetőségéhez, és választópolgárként leadhatják a szavazataikat, megválaszthatják képviselőiket.

Ebben a tanévben február 8-án tartottuk meg Diákközgyűlésünket és a DÖK-tisztújítást. A levezető elnök Turóczi Csongor volt. A leköszönő diákönkormányzat nevében Török Olivér elnök értékelte az elmúlt év munkáját.

 

A diákönkormányzat után az igazgató is értékelte az elmúlt félév tanulmányi eredményeit, a DÖK tevékenysége kapcsán az elmúlt 1 évet, és a tanévben még előttünk álló feladatokra és programokra is felhívta a figyelmet. Értékelte és megköszönte a leköszönő DÖK-vezetőség és a DÖK-segítő tanár munkáját.

A nevelőtestület nevében elismerő oklevelet kapott az 5 legjobb félévi tanulmányi átlagot elérő tanuló. A jó tanulmányi eredményeket más módon is jutalmazzuk: minden csoportból a három legeredményesebb tanulónk egy jutalom színházi előadáson vehet részt. Február 23-án tekintik meg a József Attila Színházban a Macskafogó c. darabot.

A dicséretek után következett a diákönkormányzati választás. A kollégisták szavazatai alapján az új DÖK tagjai: Szabó Noémi, Perczel Enikő, Koskár Dániel, Petercsák Jázmin, Lajtmann Boróka, Kiss Máté, Fejér Máté.

A tagoknak gratulálunk és eredményes, ötletekben gazdag munkát kívánunk.

2023. február 8.