HÍREK

ZÁRÓRA

Az idén újra jelenléti oktatásban telt teljes tanévet június 9-én, csütörtökön zártuk le utolsó programunkkal, a Zárórával.

Fényképek segítségével összefoglaltuk a tanév legfontosabb eseményeit, felidéztük az év legemlékezetesebb programjait, a megemlékezéseket, házibajnokságokat, összegezte rendezvényeinket, a fegyelmi ügyeket, értékelte a szobák általános rendjét. Ezt követően a diákönkormányzat részéről Török Olivér köszönt el a tanulóktól a nyári szünetre.

Nyilvános elismerésben, igazgatói dicséretben részesültek azok a tanulók, akik tevékenyen részt vettek a kollégiumi közösség életében, aktív szervezői, résztvevői voltak rendezvényeinknek, önképző szakköröket tartottak: Petach Vanessza, Rakonczay Bence, Kanyó Viktória, Perczel Enikő, Török Olivér, Szabó Noémi, Koskár Dániel, Turóczi Csongor.

Az "Év kollégistája" cím kihirdetésére szintén a Zárórán került sor. A legszorgalmasabb tanulók idén magasra tették a mércét, a megszerzendő 55 KARESZ pontot bőven túlteljesítve 80, 85, 90, 95 és 130 ponttal kerültek a jelöltek közé. A nyolc legtöbb KARESZ pontot elérő tanuló közül titkos szavazással választottak a tanulók és a kollégium dolgozói. Az elismerést ebben az évben a 130 KARESZ pontot összegyűjtő Turóczi Csongor kapta.

Csongor sikerét még egy közös fagylaltozással is megünnepeltük.

Malmos Katalin
ig.h.